Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så blir sommarens allsång i Trebo

/
  • Kalle Moraeus kommer dra mycket folk, tror Johnny Larsson på Trebo.
  • Lill-Babs inleder allsångs-sommaren den 2 juli.
  • Populära allsångsledaren Fredrik Swahn är tillbaka hos Trebo.
  • Lil & Susie gästar nostalgikvällen den 25 juli.
  • Pernilla Wahlgren kommer till nostalgikvällen och sjunger några 80-talshits.
  • Gladys del Pilar.
  • Caroline af Ugglas är sist ut som allsångsgäst den 6 augusti.

Lill-Babs, Kalle Moraeus och Caroline af Ugglas. Trebo i Sandviken laddar för en ny sommar med allsång med populäre Fredrik Swahn i spetsen.

Annons

Allsången i Trebo i Sandviken håller på att bli en riktig sommartradition. I år är det tredje gången Johnny Larsson arrangerar folkfesten.

– Första året fick jag kämpa för att jaga artister, nu får jag massa erbjudanden hela tiden, säger han och förklarar att ordet har spridit sig.

Redan första sommaren var allsången en succé och gästen Owe Thörnqvist satte ett svårslaget publikrekord med 1500 besökare. I fjol var det The Refreshments och Sarah Dawn Finer som drog störst publik. I år tror Johnny Larsson att Kalle Moreus kan bli den stora publikdragaren.

– Moraeus kan nog bli en riktig höjdare. Det låter så på folk jag har pratat med. Han är väldigt poppis.

Först ut i sommar är Lill-Babs den 2 juli. Sedan rullar det på varje torsdag fram till den 6 augusti då Caroline af Ugglas avslutar allsångssommaren. Liksom tidigare år är det omtyckta Fredrik Swahn som är Sandvikens Lasse Berghagen.

– Det är nästan så att man inte skulle behöva några gästartister. Fredrik gör det väldigt bra, säger Johnny Larsson som är tacksam för att Swahn tackat ja till uppdraget ännu en sommar.

Utöver torsdagarna med allsång blir det nostalgikväll med 80-talstema på Trebo den 25 juli. Gästartister som Pernilla Wahlgren, Dan Hylander och Lili & Susie ska ta danssugna gäster tillbaka i tiden.

– Det var en rolig grej som jag kom på bara. Jag tror att det kan bli riktigt bra med folk om solen vill visa sig, säger Johnny Larsson och avslöjar att han har en riktigt stor bokning på gång i augusti.

– Jag jobbar på att få till en avslutningskonsert. Det var väldigt lyckat förra året när Perssons Pack var här. Får jag igenom detta så kommer det att bli det största i sommar, säger han hemlighetsfullt.

…

LÄS MER:

Sommarallsång i Trebo

Stjärntätt på Trebo i sommar

Mer läsning

Annons