Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Schlagervinnaren till Furuvik

/

Den folkkära sångaren Måns Zelmerlöw kommer till Furuvik i sommar.

Annons

Han slog igenom i "Idol", fick en superhit med "Cara mia" och gjorde succé i "Allsång på Skansen". Nu har folkkära sångaren Måns Zelmerlöw även en schlagervinst på sin meritlista. Med låten "Heroes" och den omtalade scenshowen med lysande gubbar imponerade Zelmerlöw stort på både den internationella juryn och svenska folket och skrällde med rekordpoäng när resultatet var klart. Den 21 maj representerar Måns Zelmerlöw Sverige i Eurovision Song Contest i WIen, sen väntar The Heroes tour. Den omfattande turnén stannar till i Furuvik, närmare bestämt den 10 juli.

– Jag lever i det största lyckoruset någonsin nu efter finalen och är så otroligt taggad att få komma ut och träffa alla fans i sommar! Eurovision blir en magisk upplevelse och en häftig uppvärmning inför sommaren. Jag vill verkligen tillägna The Heroes Tour till alla älskade fans som röstat och hejat på mig under resan. De är mina hjältar! säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

Övriga artister som är klara för Furuvikssommaren är Stiftelsen, Magnus Uggla, Alice Cooper, Ola Salo, Carola och Tomas Ledin.

Mer läsning

Annons