Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Världskända dansduon Icona Pop kommer till Sandviken på juldagen

/

"I love it!" kommer nog många att vråla på Allstar i Sandviken på juldagen.
Då besöker nämligen superduon Icona Pop klubben, skriver Gefle Dagblad.

Annons

Deras senaste hit "Emergency" spelas flitigt på radion. Oftast håller de till i USA, som under Hela Sverige Skramlar-konserten då de i stället skickade en videohälsning. Sedan hiten "I love it" har Icona Pop, som består av Caroline Hjelt och Aino Jawo, blivit världskändisar. Juldagsbesöket i Sandviken blir alltså något utöver det vanliga. En bokning signerat Shawn Afshari som tidigare tagit stora kändisar till Sandviken.

– Jag och Mike Markarian har ju hållit på med det här ett tag och vi berättade vad vi haft innan i Sandviken. Det känns väldigt stort för oss i Sandviken, säger Shawn Afshari till Gefle Dagblad.

Besöket är ingen vanlig konsert utan en del av en dj-set-turné som duon gör i Sverige i vinter. Framöver gigar de bland annat i Örebro och Karlstad, men Allstar i Sandviken har definitivt dragit vinstlotten och kan ladda för en riktigt ösig juldagsfest.

Enligt Gefle Dagblad har Allstar ansökt att bygga ett stort tält med värme utanför klubben samt att få möjlighet att ha öppet till 03.00 för en kväll.

Mer läsning

Annons