Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Neonfärger fint till solbrännan

/
  • En vacker rygg är en fin och enkel detalj som gör en klänning lite tjusigare. Passar bra på sommaren, de dagar man inte behöver värma sig under koftor och filtar.
  • En vacker rygg är en fin och enkel detalj som gör en klänning lite tjusigare. Passar bra på sommaren, de dagar man inte behöver värma sig under koftor och filtar.
  • 80-talssportiga plagg är populära.
Malin har en lila kort jacka vindtyg och med 80-talsinspirerade detaljer och trekvartsärm, 249 kr. Till den ett linne i lysande grönt med tunna lager av volang, och ett långa leggings i blankaste lila, 179 kr respektive 149 kr. 
Tomas har en skjorta i lysande orange till ett par sommarshorts i bjärtaste rosa, 149 kr respektive 198 kr.
Samtliga plagg från H&M. Skor privata.
  • En fodralklänning i mild rosa matchas alldeles utmärkt med en neonrosa liten väska, 299 kr respektive 49 kr på rea från Gina Tricot. Till det ett par stora örhängen, 19 kr på rea från Gina Tricot.
  • En söt klänning i klassiska snitt har uppdaterats med sommarens neonfärger, 124,50 på rea från Gina Tricot. Till den ett kort halsband med stora runda kulor i neongrönt, 19 kr på rea från Gina Tricot. Skor privata.
  • Gult är inte alls en svår färg. Den lite mer neonbetonade gulfärgen passar dessutom utmärkt till sommarfriska ansikten och armar.Tomas har en gul pikétröja, 599 kr från MQ. Malin har en neongul på gränsen till limegrön kofta, 149 kr från H&M.
  • 80-talssportiga plagg är populära.Malin har en lila kort jacka vindtyg och med 80-talsinspirerade detaljer och trekvartsärm, 249 kr. Till den ett linne i lysande grönt med tunna lager av volang, och ett långa leggings i blankaste lila, 179 kr respektive 149 kr. Tomas har en skjorta i lysande orange till ett par sommarshorts i bjärtaste rosa, 149 kr respektive 198 kr.Samtliga plagg från H&M. Skor privata.

Lysande neonfärger passar perfekt till sommarens solbränna. 80-talets mode stannar ett bra tag, och På Gångs modeskribent Joanna Grubbström hjälper dig att lysa lite extra.

Annons

Fläktarna från 80-talet blir starkare för varje säsong och det märks tydligt i klädernas utformning och starka färger. Vem trodde att vi för några aprikosfärgade och puderrosa säsonger sedan nu hellre skulle dansa i neonrosa?

Färgerna för sommaren stannar inte bara vid neonrosa, de kommer i gult, grönt, orange och lila också. Lika gärna som man kan täcka sig själv från topp till tå i neonfärger kan man välja att ha en accessoar i någon stark neonfärg.

Glöm inte sminket. En neongul ögonskugga och lysande neongröna naglar funkar precis lika bra i sommar som neonkläderna.

Mer läsning

Annons