Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny omgång av Local Heroes

Hallå alla musikutövare! Nu har ni chansen att bli lokala hjältar igen.

Anmäl dig till höstens sista omgång av På Gångs Local Heroes!

Du vinner inte bara en spelning, utan en livevideoinspelning som du kan lägga ut på din myspace och på youtube. Vi visar den självklart på arbetarbladet.se också.

Annons

Vi tror att alla redan vet vad det handlar om. Men för säkerhets skull berättar vi ändå:

Local Heroes är På Gångs finfina tävling för lokala band (eller enskilda artister och musikutövare, för den delen, alla som spelar musik är välkomna) där man har chans att vinna en spelning på CC-puben i Gävle. Sist stod No one’s serious och Assaultery för en röjig helkväll.

Och nu är det alltså dags igen. Speldatumet som gäller nu är torsdagen 26 november.

Det är klart att ni ska vara med. Eller hur?!

Chans att bli sedd

För det är som medarrangören Martin Unosson på studieförbundet Bilda sa i samband med förra tävlingsomgången:

– Det är en bra chans att nå ut och bli uppmärksammad med artiklar i tidningen och att få hjälp att anordna en spelning.

Förutom Arbetarbladet och Bilda är också Studiefrämjandet, Musikbörsen och CC-puben med och stöttar den här utmärkta tävlingen.

Dessutom hjälper Mediaprogrammet i Sandviken till och filmar konserten som alltså blir en livevideo till de segrande banden.

Smått fantastiskt, eller hur?

Hur gör man då?

Jo, man skickar ett mejl till pagang@arbetarbladet.se och skriver vilka man är och kontaktuppgifter och antingen lägger in en mp3-fil med sin bästa låt eller en länk till sin myspacesida.

Har du anmält dig via vår hemsida tidigare så skicka ett nytt mejl för att vara på den säkra sidan. Band som anmält sig tidigare är välkomna att anmäla sig igen förstås. Och band och band, det räcker fint med att vara en ensam musikutövare också.

Anmäl er nu, (allra senast på måndag 9 november)! I tisdagstidningen presenterar vi vilka de fem banden i årets sista omgång av Local Heroes blir. Sen är det upp till läsarna att avgöra vilka band det blir som får spela.

Annons