Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Razorbacks cruising-spellista

/
  • Cruisingmusik. Razorback ordnar cruising med extra allt i helgen och står för veckans spellista i Spotify.

För 21:a året i rad är det dags för cruising i Gävle. Det innebär ungefär tusen glänsande amerikanare på gatorna – och i år även i parad på Stortorget på lördag – och en hel del musik.

Annons

Razorback heter föreningen som de senaste fem åren gjort cruisingen till nåt mer än bara bilar. På gasklockorna i Gävle ordnar de konserter, i kväll är det sista chansen att höra tributebandet Cash is King i Gävle och i morgon spelar The Black Knights.

Så vad passar väl bättre än att Micke Lassander från Razorback sätter ihop veckans spellista med låtar som passar alldeles perfekt att njuta av i en snygg gammal bil? Länken hittar du som vanligt på arbetarbladet.se/noje.

"Roadrunner" – Hurriganes

Minns så väl när vi hade dom på Gasklockorna förra året... Det är här festen börjar, första pilsnern korkas upp, förväntningarna på kvällen är stora...Yeeeeeeeeees!!!

"Peggy Sue" – Buddy Holly

Åker man som vi i gamla "Dollargrin" så får den här låten att minnas flygkraschen 1959. Man får rysningar. En kultklassiker.

"Down down" – Status Quo

Träskor.70-tal. Fodrade jeansjackor. Mellanöl. Bästa tiden för Sveriges raggarkultur. Här tas de första byggstenarna för min del. Tack Hudiksvall!

"I love this bar" – Toby Keith

Så här är det. Bara och njuta. Kanonlåt.

"Promised land" – Chuck Berry

Mycket svårt att sitta still, speciellt i en Pontiac Bonneville.

"Jackson" – Johnny Cash

Kultklassiker som får oss att gråta, när Cash is King gör sin sista spelning i Gävle på fredag kväll i Gasklockorna.

"Tush" – ZZ Top

Hualigen! Det är nu min käre vapendragare Vesa "Harpan" Visuri helt paralyserat börjar dunka frenetiskt i plåten, gammal trummis som han är!

"Long long pony tail" – Black Knight

Börjar kännas som gamla kamrater, som ideligen är med oss i bilen. Och som även gästar oss på lördag kväll med ytterligare en konsert på Gasklockorna. Odödliga!

"Little sister" – Elvis Presley

Tung rytmisk låt med Kungen. Sällan spelad, men ack så bra!

"Mera brännvin" – Eddie Meduz

Behöver ingen presentation...

Mer läsning

Annons