Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

September och Petter samma kväll

/

De tolkade varandras låtar i succéprogrammet ”Så mycket bättre”.

I kväll står Petter på en scen och September på en annan i Gästrikland.

Annons

Petra ”September” Marklund nådde en ny publik i och med sin medverkan i programmet. Hennes version av Petters ”Mikrofonkåt” toppade försäljningslistan i ett antal veckor på raken.

– Det känns jättekul. Jag har gjort lite spelningar redan och det är verkligen röj. Det är jätteskillnad, det är mycket mer lättjobbat nu. Jag inser hur mycket mer man fått jobba förut för att vinna förtroende, sa Petra Marklund i en intervju här på På Gång i samband med släppet av skivan ”Love CPR” i februari.

Släppt skiva

I kväll spelar hon på Lobby i Sandviken och ja, vi gissar att det är en hel del människro där som fått upp ögonen för en av Sveriges stora musikexporter efter det där tv-programemt som kommer att vara där.

Och samma kväll står alltså kompisen från programmet på Maxims scen i Gävle. Det var inte så länge sen han var i stan men sen dess har han hunnit med at påpassligt släppa skivan ”Samlar ut den”, med sex låtar från programmet och två nya låtar och repriser på de två senaste singlarna, en kiva som vår recensent beskrev som ”en bagatell och en mellanskiva men en ganska underhållande sådan”.

Avståndet mellan Gävle och Sandviken är nog för stort för duetter.

Men hoppas kan man ju alltid.

Och med en taxi mellan ställena bör man hinna se Petter först och September sen. Vi föreslår samåkning, det blir billigt och bra det.

Mer läsning

Annons