Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stiligt till nyårsfesten

/
  • Tomas har en blå sammetskavaj i uniformssnitt, och svarta sammetsbyxor, 599 kr respektive 299 kr, båda från H&M. Skor, 999 kr från Scorett. Malin har en enkel festklänning i en duvblå nyans, 299 kr från Åhléns. Över den en uniformsinspirerad kort jacka med gulddetaljer, och ett par paljettleggings i silver och blått, båda kostar 199 kr från H&M. De röda skorna kostar 599 kr och kommer från Eurosko. De lyfter upp och ger en rolig färgklick som kan matchas fint med rött läppstift. Partyväska i miniformat i bronsfärgat läder, 299 kr från Åhléns.
  • En enkel svart tröja blir genast mycket festligare med markerade och paljettbeströdda axlar, 149 kr från H&M. Till den passar både byxor och kjol. Nyårsfesta till det med guldsmycken. Det bredaste armbandet kostar 79,50, de tre smala armbanden kostar 49,50 och det mellanstora armbandet kostar 59,50. Alla är från Lindex. De glittriga metallörhängena kostar 59,50 och kommer även de från Lindex.
  • Tomas har en kavaj i metallicskimrande material, med blanka svarta band längs kavajslaget, 599 kr från H&M. Till det en djupblå skjorta med sotarkrage och svarta knappar, 299 kr från Åhléns., och ett par kostymbyxor i mörk granit och lätt strukturerade, 299 kr från H&M. Loafersinspirerade skor, 999 kr från Scorett. Malin har en kostym med haremskärning och hög midja på byxorna och kort kavaj, 349 kr respektive 499 kr, från Åhléns. Ett vitt linne med tryck ger en lite ledigare och festligare känsla, 129 kr från Åhléns. Halsbanden, 149 kr för pärlorna och 129 kr för kedjorna, båda från Lindex. En svart liten lackväska, 149 kr från Åhléns, och svarta skor, 599, kr från Scorett.
  • Tomas skor har en lagom dos av loafers över sig, 999 kr från Scorett. Malins skor kostar 599 kr och kommer från Eurosko. Väska 149 kr, Åhléns.

Året är snart slut. Sista kvällen fylls med glitter och fest. Höga klackar och knäppta skjortor, vad ska jag ha på mig kan ofta bli den stora frågan.

Annons

Arbetarbladets modeskribent Joanna Grubbström kommer med förslagen.
Lite Beatles. Lite 80-tal. Visst blir det en form av Michael Jackson och visst blir det tonen för nyårsmodet 2009.
De populära uniformsjackorna har dominerat större delen av 2009 års jackmode. Plocka lite av varje från årets modetrender och det blir fest. Paljetter, pärlor och höga klackar, kavajer i blanka material och tjusiga detaljer. Smycken som glittrar och skor som blänker.
Att se ut som man tagit favoritplaggen och matchat ihop dem vare sig det går eller inte, det har varit ett av ledorden under 2009. Lagom ledig men ändå tjusig.

Mer läsning

Annons