Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt om senaste "Bonde söker fru": Hästbonden plötsligt dumpad

/
  • Pontus Hugosson berättar att
  • Linnéa Ahlqvist, längst till höger, valde själv att lämna Pontus gård. Nu är bara Lisa Johansson, Cecilia Nancke och Annie Chenon kvar.

Pontus Hugosson skulle välja vilka tjejer som skulle få stanna kvar på gården. Då valde Linnéa Ahlqvist självmant att lämna "Bonde söker fru" i TV4.
– Jag kände det på mig, säger Pontus.

Annons

I onsdagskvällens "Bonde söker fru" var det val på tre av de fyra gårdarna, hemma hos Pontus Hugosson, Daniel Johansson och Marcus Andersson.

Läs chatten med Alexandra Sandström från "Bonde söker fru"

Inför momentet har känslorna svallat hemma hos Pontus Hugosson – men kanske inte på det sätt han hoppats på. Flera av hästbondens frierskor har varit missnöjda med hans engagemang och häromveckan gick det så långt att Linnéa Ahlqvist ställde honom mot väggen.

När det var dags för Pontus att göra sina val vände han sig därför först till henne.

– Vi hade haft ett litet samtal och efter det så valde jag att lägga mer tid på de andra. Så jag frågade henne om hon ens ville stanna kvar, berättar Pontus.

Då valde Linnéa att hoppa av.

– Jag känner att jag vill lämna och det är för att jag känner att vi inte har fått den där personkemin. Jag känner att det är mest ärligt mot mig själv, mot dig och mot övriga tjejer som jättegärna vill stanna, sade hon till Pontus i programmet.

Därmed behövde han inte skicka hem någon.

– Jag behövde inte välja och det kändes som att det var rätt, säger Pontus.

Övriga tjejer tog emot beskedet med blandade känslor.

– Nu sitter man här och känner också lite att om inte Linnéa hade gjort det, vem hade han skickat hem? Är det så att någon här bara har en utfyllnadsplats? sade Annie Chenon i programmet.

Pontus berättar att han har förståelse för de tankarna.

– Det är klart att man kan förstå att de funderar på det, men man får ju se vart det bär av, säger han.

Efter att Linnéa åkt hem upplevde Pontus att det var lättare att hantera den ovana situationen att dejta flera tjejer samtidigt.

– Det blev helt klart en förbättring, man fick mer tid och sedan blev det lite förändring i gruppen, säger han.

– Man tror att det inte är så svårt, men när man väl står där och det är mycket att göra, det är bråttom och man är lite trött i huvudet. Då är det inte så enkelt.

Älgbonden Daniel Johansson valde i sin tur att oväntat skicka hem en av sina mest ihärdiga frierskor – Martina Lejonbalk.

Alexandra Sandström från Östersund är därmed fortfarande kvar hos Daniel.

Marcus Andersson, köttbonden som fick göra en omstart efter att ha valt bort samtliga tjejer redan på slottet, skickade utan större dramatik hem tre av sina sex nya frierskor.

Köttbonden Stefan Hildingsson gjorde sitt första val redan i förra veckans program. Hanna Sundin från Stugun är fortfarande kvar hos honom.

Läs mer om "Bonde söker fru":

Bonde söker fru-Stefan från Hassela rejält uppvaktad – med lättklädda bilder

Alexandra Sandström från Östersund söker kärleken i Bonde söker fru

Hanna Sundin från Stugun hoppas hitta kärleken i "Bonde söker fru"

Stor dramatik i ”Bonde söker fru” – Marcus Andersson skickade hem alla tjejerna

Mer läsning

Annons