Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emilia Lee fixade Jenny Strömstedts kärlekstatuering till maken: "Björnen är lik Niklas"

/
  • Emilia Lee tatuerade en björn på Jenny Strömstedt ankel som ska symbolisera maken Niklas Strömstedt.
  • Emilia Lee tycker att björnen påminner om Niklas Strömstedt.

När Niklas Strömstedt tatuerade in en kanin i senaste avsnittet av "Så mycket bättre" kontrade hustrun i sin egen talkshow.
Kändistatueraren Emilia Lee fick porträttera Niklas som björn.

Annons

Det var i måndags som Jenny Strömstedt och hennes tv-team kom till Emilia Lee för att föreviga maken och musikern Niklas Strömstedt på Jennys kropp.

– De hade blivit tipsade av en gammal kund till mig. Jag fick en bild på förhand som var ett björnhuvud taget från clip-art. Det var sådär, men Jenny ville ha en gullig och söt björn så vi tog fram en björn hon var nöjd med, säger Emilia Lee när Arbetarbladet ringer upp.

LÄS OCKSÅ: Kulturskolan bryter samarbetet med Gunhild Carling: "Vi står för integrering och mångfald"

Björntatueringen på ankeln blev Jenny Strömstedts första. För Expressen förklarar hon att Niklas ringde och ville att hon skulle göra en björn, men att hon först tyckte att det var töntigt. Men hon ändrade sig.

– Jag trodde inte att jag var en sådan som tatuerade mig och plötsligt vid ett tillfälle så tänkte jag men va fan nu när det är så dystra och bistra tider, så måste man visa kärlek till dem man har, säger hon och fortsätter:

– Då gick jag dit i måndags och det blev en björn. Den blir brunare efter semestern. Så nu är jag tatuerad i mogen ålder, säger hon till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Här bryter "Big brohter"-Lina ihop när mamma besöker huset

Emilia Lee är nöjd med björnen, även om hon påpekar att det ju är en isbjörn så länge den inte är ifylld. Trots Jennys inledande skepsis blev det hela lyckat.

– Hon sa att hon inte alls hade trott att hon skulle tatuera sig. Men hon tyckte att det var okej efteråt. Hon var ganska chill hela tiden. Hon var jättetrevlig och rolig, så det var kul att få göra.

LÄS OCKSÅ: Här är helgens alla evenemang

Maken Niklas Strömstedt var nöjd med resultatet, men lite kritisk till björnens utformning.

– När Niklas fick se tatueringen hade han sagt att han inte alls har den hållningen som björnen har och att den var spolformad. Men jag tyckte att det där var Niclas, säger Emilia Lee och skrattar.

– Det var en fin kärleksförklaring, avslutar hon.

…

Talkshowen "Jenny Strömstedt" sänds på torsdagar i TV4 mellan 23.00-00.00.

Mer läsning

Annons