Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ewonne Eneroth fick lämna "Farmen"

/

Söndagar innebär ett nytt "Farmen"-ting och efter en fajt i husförhöret fick Ewonne Eneroth lämna jordbrukslivet.
– Jag känner mig lättad, det har varit fyra fruktansvärda veckor, sade hon i programmet.

Annons

Den gångna veckan av "Farmen" har kantats av bråk, tjafs och intriger. I torsdagens program valde storbonden Sara-Marie Costa, som skickade hem Gunvor Friberg i förra veckans tvekamp, Ewonne Eneroth till förstekämpe då hon "jobbar minst och sover mest".

Eneroth valde i sin tur Sofie Pettersson till motståndare i tinget - och fick storstryk i husförhöret.

– Jag hade gärna varit kvar längre om inte Sara-Marie funnits här, hon har ju gjort livet surt den senaste tiden. Hon var tydligen rädd för mig och ville få bort mig - vilket hon har lyckats med nu, sade Eneroth i programmet.

Och hon hade rätt - Sara-Marie Costa var nöjd med vem som fick bege sig hem.

– I dag har varit som julafton för mig. Jag fick min stora julklapp i att Sofie fick komma tillbaka och att Ewonne stack åt helvete härifrån, sade Sara-Marie Costa och skålade efter tvekampen.

Förutom att bråka sinsemellan har farmarna sysselsatt sig med veckans uppdrag. Nervositeten var stor när "Farmen"-mentorn Gutta skulle inspektera isterband, upprensningen i trädgårdslandet, bastuväggar och bygget av varm- och kallrök.

Även om han hade åsikter om rökarnas placering blev farmarna godkända och belönades med en nyckel till "syndarummet".

– Jag fattar inte att man kan bli så glad över vad en liten farbror säger, men jag älskar Gutta, sade Pernilla Wallette.

I rummet fanns alkoholhaltiga drycker som deltagarna glatt svepte i sig.

– Jag har lustat efter att få berusa mig. Sprit, rom, cola och socker, ett av "Farmens" hittills bästa ögonblick, sade Sara-Marie Costa under festen.

Hampus Jönsson och Nina Wahlin, som har bott på Sörgården sedan starten, gjordes i slutet av programmet till kämpar och ska tävla mot varandra om en plats på "Farmen".

Läs även:

Lina bombas av hat efter Farmen-avsnitt - Läs henne egna ord här

Hon fick lämna "Farmen" efter sveket

Mer läsning

Annons