Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävletjejer på rosjakt i "Bachelor"

/

Svårt att hitta kärleken?
Gör som 33–åriga ungkarlen Pär Nilsson och bjud in 25 tjejer till en paradisö och dejta samtliga.
Två av kvinnorna som har chansen att vinna Pärs eftertraktade hjärta är Gävletjejerna Linda Sverin och Sarah Forslundh som i höst deltar i tv–programmet Bachelor.

Annons

Bachelor går ut på att 25 kvinnor bjuds in till en ö, där de kämpar för att väcka en eftertraktad ungkarls intresse. Varje vecka delar huvudpersonen Pär ut rosor till de kvinnor han vill behålla på ön.

Två av de som vill lägga beslag på rosorna är Linda Sverin, 30, och Sarah Forslundh, 36, från Gävle.

Linda Sverin jobbar som barnskötare och kallskänka och berättar i sin presentation på Tv4:s hemsida vad det var hos Pär Nilsson som fångade hennes intresse:

"Hans ögon och leende. Han kändes väldigt lätt och rolig".

En av Lindas konkurrenter är Sarah Forslundh, en 36-årig frisör, från Gävle, som i sin presentation beskriver sig själv som "en aktiv tjej med många bollar i luften".

– Det började med att jag hörde av mig och undrade om de inte skulle göra Bachelorette. Då sa de att de höll på med Bachelor och ville att jag skulle söka. Jag var tveksam från början men när de berättade hur programmet var upplagt och hur seriöst det var så ville jag vara med, säger Sarah till Arbetarbladet.

Hur var det att dejta i tv?

– Det var väldigt spänt och ganska svårt att slappna av. Men hela upplevelsen var otroligt rolig och spännande, säger Sarah.

En av de svåraste bitarna för Sarah har, enligt henne själv, varit att hålla tyst om sin medverkan i programmet.

– Jag har varit tvungen att vara tyst sen i mars. Det har varit otroligt jobbit. Det har bubblat inom mig och jag har velat säga det till folk, säger Sarah och skrattar.

Senast den svenska versionen av Bachelor sändes gick programmet på Kanal 5, men kommer i höst att sändas på Sjuan.

Huruvida Linda Sverin och Sarah Forslundh får några rosor av Pär Nilsson går att se när programmet har premiär den 6 oktober.

Här kan du se Linda Sverins presentation på Tv4:s hemsida.

Här kan du se Sarah Forslundhs presentation på Tv4:s hemsida.

Mer läsning

Annons