Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hästbonden: "Jag är ingen bra singel"

/
  • Pontus Hugosson från Kungsbacka jobbar med hästar, både med uppfödning och ridning. Han var tidigare med i U21-landslaget i fälttävlan. I
  • Hästbonden Pontus Hugosson var singel i ett år innan han sökte till
  • Köttbonden Marcus Andersson från Odensbacken är en av deltagarna i årets
  • Köttbonden Stefan Hildingsson från Hassela är med i årets upplaga av
  • Älgbonden Daniel Johansson från Bjurholm är en av de fyra bönderna i

Pontus Hugosson fick över tusen svar på sin kontaktannons i "Bonde söker fru". Den eftertraktade hästbonden tror sig ha goda chanser att finna kärleken genom TV4:s dejtingprogram.
– Jag går in för det, jag vill träffa någon, säger han.

Annons

Det är en märkbart plågad ung man som står i mitten av den stora slottssalen på Sundbyholms slott i Eskilstuna. Han har precis tvingats tala om för fyra hoppfulla tjejer att deras tid med honom i "Bonde söker fru" är över. De lämnar rummet, följda av kameror. Bonden själv tar några försiktiga steg fram mot de sex utvalda som står kvar och försöker få igång en konversation.

– Så hur många av er spelar fotboll ...? inleder han trevande och tjejerna fnissar.

Hästbonden Pontus Hugosson från Kungsbacka är TV4:s omtalade rekordbonde. När hans kontaktannons lagts ut på kanalens hemsida tidigare i år strömmade svaren in. Totalt fick han drygt tusen brev och mejl från människor som ville dejta honom i den tionde säsongen av den populära såpan.

– På ett sätt var det väldigt roligt. På ett annat var det tusen förhoppningar som jag inte kan leva upp till. Det är både smickrande och ger mig dåligt samvete. Men jag hoppas ändå att de som har skrivit ser det som att de vågade skriva, och att de tar det så positivt som det går. Även de som har fått åka hem i dag, säger han när TT träffar honom under inspelningarna i juni.

Den 25-årige hästuppfödaren och ryttaren berättar att han själv sökte till "Bonde söker fru" efter att ha varit singel i något år.

– Jag var ensam och jag är ingen bra singel. Och så såg jag chansen i äventyret. Sedan är det ett långskott, man vet ju aldrig, konstaterar han, men tillägger att det verkar lovande:

– Jag tycker att av de jag har mött här... Det kan absolut bli någonting. Jag hade aldrig haft chansen att träffa de här tjejerna om det inte vore för det här.

Pontus Hugosson är en av de fyra bönder vars dejtande kommer att visas i höstens "Bonde söker fru". De övriga tre är älgbonden Daniel Johansson från Bjurholm, köttbonden Stefan Hildingsson från Hassela och köttbonden Marcus Andersson från Odensbacken. (TT)

Mer läsning

Annons