Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ikväll kliver Gävlebon Anders Litzell in i kampen om att bli Sveriges grillmästare

På onsdagskvällen är det dags för Gävlebon Anders Litzell att ta klivet in i tv-rutans förtrollade värld – och han gör det med grilltången i högsta hugg. TV4:s "Grillmästarna" har blivit lite av en sommartradition och nu har Gävleborna ett hemmahopp att hålla tummarna för.

Annons

I ett införklipp på hur det såg ut när årets deltagare kvalade in till själva huvudtävlingen berättar Anders Litzell om hur långt han tagit kärleken till grillkonsten:

– Jag försöker grilla två-tre gånger i veckan året runt, beroende på väder och vind. Jag har byggt så att jag har ett fast tak hemma så att jag kan stå och grilla på vintern också, berättar han.

Anders Litzell från Gävle är med i 2016 års

Under klippet från kvalet in till programmet går det också att höra ena programledaren Christian Hellberg ge Anders Litzells mat omdömet "Bäst idag – hittills". Ska vi ta det som en fingervisning på att Anders Litzell kommer ha bra chanser i programmet?

Den andra programledaren för "Grillmästarna" är Karin Andersson men det blir också besök av gästdomare som David Batra och Thomas Ravelli. Det återstår att se om Gävles Anders Litzell kan charma dem.

Premiären av den fjärde säsongen visas ikväll klockan 20.00 på TV4.

Arbetarbladet har under onsdagen sökt Anders Litzell utan framgång.

Alla deltagare:

Daniel Belmonte, Alvesta, Jimmy Stening, Strängnäs, Jessica Ortman, Huddinge, Todor Atanassov, Saltsjö Boo, Jimmy Idström, Katrineholm, Sirkku Almgren, Rimbo, Ben Game, Varberg, Anders Litzell, Gävle.

Gruppbild på alla årets deltagare i

Mer läsning

Annons