Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två lokala talanger klara för stor musikal på Cirkus

/

Glenn Edell från Gävle och Fredrik De Jounge från Tierp finns med i ensemblen till "Phanthom of the opera" som sätts upp på Cirkus nästa höst.

Annons

Hösten 2016 sätts musikalen "Phantom of the opera" upp på Cirkus i Stockholm. I huvudrollen som fantomen själv ser vi Peter Jöback, som nyligen gjorde succé i Göransson Arena med Helen Sjöholm-samarbetet "I love musicals". Med på turnén fanns också Emmi Christensson, som nu är klar för rollen som Christine.

LÄS MER: RECENSION: En förtrollad afton med Sjöholm och Jöback

I ensemblen återfinns två lokala talanger med imponerande meritlistor. Glenn Edell är uppväxt i Bomhus och har haft flera musikalroller, men är kanske mest känd för allmänheten för sina framgångar i TV3:s "Talang" där han var en av finalisterna förra året. I "Phantom of the opera" blir han understudy till Christines barndomsförälskelse Raoul och Passarino.

LÄS OCKSÅ: Glenn fick "Talang"-juryn att jubla

Också operatenoren och Skärplingebon Fredrik De Jounge finns med på rollistan. De Jounge kommer att vara understudy till Ubaldo Piangi och en del av ensemblen.

LÄS OCKSÅ: Fredrik bytte operan i Europa mot skogen

Totalt har 38 roller tillsatts till Andrew Lloyd Webbers originalmusikal på svenska som får premiär på Cirkus den 14 september. Biljetterna till "Phantom of the opera" på Cirkus släpps måndagen den 2 november.

Mer läsning

Annons