Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Underhållning för och med studenter

/

I kväll är det studenternas nöjeskväll i Gävle.
Både från scen och i publiken, när studenterna i Young Ambassadors kommer till Folkets hus och Melody Club spelar på Kåren.

Annons

Ja, såvida ni inte har varit förutseende och skrivit in er på Högskolan i Gävle bara för att kunna se Melody Club, är det risk att många fans i Gävle missar Melody Club.

De spelar nämligen på Kåren.

Melody Club är högaktuella med ”Goodbye to romance”, en skiva som de själva har tagit kontrollen över och till och med tecknat omslaget till.

– Det är mycket powerpop, Tom Petty och The Cars, Abba och Fleetwood Mac. Band tänkte mer på sin image då, utan att betraktas som oseriösa. Jag älskar band som är ”mer” än bara musik, säger Kristofer Östergren till TT Spektra.

Så här skrev På Gång i recensionen av skivan:

”Visst är det ibland lika sliskigt som deras tidigare singelhits och album, men för det mesta är det oväntat bra. Faktiskt är det väldigt bra – här finns hur mycket potentiella hits som helst. Inte för att de saknat hits förut, däremot är albumet medryckande på ett fräschare sätt än tidigare.”

Om studenterna står i publiken på Kåren, gäller det omvända på Folkets hus scen, när showgruppen Young Ambassadors kommer dit. Young Ambassadors kommer från Brigham Young University i USA, och är på en månadslång turné i Norden med sin show som hämtar musiken från bland andra Stevie Wonder och Abba.

Mer läsning

Annons