Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vältra dig i svart och vitt

/
  • Iögonfallande. I sommar kan du frossa i regnbågens alla färger. Tänk karneval och tropiska lysande färger när du lägger ögonskuggan. Make Up Stores microshadow Colibri gör sig riktigt fin till ett ljusare läppglans som Lancomes Juicy Tubes, här i färgen Lychee.
  • Hösttrend. Framträdande smycken i mättade juvelfärger kommer du att få se mer av, så börja redan nu. Armbandet kommer från Glitter.
  • Kombinera svartvitt och färg. Din sommarklädsel behöver inte alls gå i blomstrande färger. Svartvita kläder gör sig riktigt snygga till smycken och smink i tropiska färger. Här en Marimekko-klänning från Designforum.

Signalstarkt popsmink har vi redan uppmärksammat. Men vad det användandet innebär i kombination med kläder är det dags att ta tag i nu! Ju mer tropiska influenser du satsar på med make up och accessoarer, desto mer passande gör sig svartvita kläder.

Annons

Sommaren är tillräckligt lysande ändå, med grönska och färgsprakande blommor. Alltså behöver inte du lysa upp tillvaron med färgsprakande klädsel. Det är bättre till hösten, i kontrast mot det gråa vädret. Alltså, vältra dig i svart och vitt. Det är visst somrigt, så länge du passar på att anamma de tropiska influenserna i make up och bland accessoarer. I kombination blir det härligt sommarfräscht!

Till hösten smyger sig den grälla make upen iväg och byts ut mot sotade ögon och klassiskt röda läppar. Men iögonfallande smycken stannar kvar, i mättade juvelfärger. Redan nu finns det många läckra ”juveler” att få tag på. Och de gör sig, som sagt, himla snyggt till svartvita kläder!

Mer läsning

Annons