Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten punktmarkerar herrtvåan – sänder både Valbo och Sandviken i helgen

/

Välkomna till en fullmatad fotbollshelg!
Sporten direktsänder både Valbos hemmapremiär mot Friska Viljor på lördagen och Sandvikens IF:s bortamatch mot Hudiksvall på söndag.

Annons

SE Valbo–Friska Viljor här

SE Hudiksvall–Sandvikens IF här

Den här säsongen satsar vi på att sända lokala fotbollsmatcher på arbetarbladet.se och gd.se – och först ut blir division 2-fotbollen.

Valbo fick med sig en poäng i den svåra bortamatchen mot Boden och har valt att spela hemmapremiären på Helges IP i Andersberg när Åbyvallen behöver några veckor till på sig för att bli spelklar. Inträdet är dessutom gratis.

– Det känns kul, hoppas det kommer mycket folk. Vi har tränat där i veckan för att bekanta oss med planen och jag spelar hellre på ett sånt ställe än på Strömvallen inför 200 personer. Det blir för mycket träningsmatch över det, säger Valbos målvakt Sebastian Henriksson.

Den sena poängen mot tippade topplaget Boden har gett självförtroende.

– Det känns som vi är lite bättre på alla punkter jämför med i fjol. Rasmus Eriksson som kvitterade där uppe är en riktig klassavslutare som vi kommer ha stor nytta av i år, säger Valbomålvakten.

Matchen drar i gång 16.00 och kommenteras av sportens reporter Magnus Hägerborn.

Sandvikens IF krossade Morön med hela 7–0 i den första omgången efter stor uppvisning av tremålsskytten John Junior, och åker nu till Hudiksvall för söndagens match. Matchstart 16.00 även där, och precis som Valbomatchen kan ni se den direkt på våra sajter.

För Strömsbergs del väntar bortafajt i Ånge mellan två lag som förlorade i den första omgången.

…

Mer läsning

Annons