Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är de vackra träden och allén på Staketgatan skövlade!

Annons

I måndags blickade vi ut över vackra gröna lövverk som gav syre och fågelsång. Dagen efter möttes vi av tomhet, högre bullernivå och en steril gatumiljö!

 

I dessa kvarter Staketgatan, Byggmästargatan och Skomakargatan bor många äldre människor som tillbringar många timmar hemma vid sina köksbord och fönster varje dag. Nu har den vackra utsikten och fågelsången tagits ifrån dem.

 

En tanke slog oss; vad hade hänt om en privat fastighetsägare avverkat/påverkat miljön i motsvarande grad? Antar att protester och påföljder från kommunens tjänstemän och politiker inte uteblivit.

 

Kan inte grävande journalister på Arbetarbladet ta reda på hur det kunde gå så här tokigt? Vilka beslut fattades och när? Vilka är kommunens tjänstemän och politiker som ligger bakom detta beslut? Varför informerades inte de boende? Valet närmar sig och vi boende i Gävle vill gärna veta fakta om hur detta ärende kunde gå så snett och vilka som har ansvaret för denna skövling, innan vi lägger våra röster.

 

Observant röstberättigad

LÄS fler insändare här:

En av fem kan lägga sin röst på ett parti som har rötter i nazismen – hur har detta kunnat ske i mitt land?

Svar om sjukvård: "Man kan inte ens få en tid för en allmän hälsoundersökning"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare