Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det dags för valstart!

Urban Blomster (V) vill inte låta en dag gå förlorad utan omedelbart dra igång aktiviteter för en ny politik i vårt land.

Annons

Opinionsundersökningar den senaste tiden visar att det inte blir någon given seger för den rödgröna vänstern.

Vi inom vänstern måste nu inte låta en dag gå förlorad utan omedelbart dra igång aktiviteter för en ny politik i vårt land.

Kampen mot den skenande arbetslösheten måste stå i centrum för all politisk verksamhet fram till och förbi valet 2010.

I Tierps kommun har vi haft ett fruktbart samarbete mellan socialdemokraterna och vänsterpartiet sedan valet 2006.

Det har inneburit framgångar som att matproduktionen går tillbaka kommunens regi. Men även stora satsningar på ett ungdomens hus som invigdes förra året. Men även ett badhus i Tierp där bygget planeras starta i höst.

Men vi har också lyckats försvara välfärdsektorn och det torde vara det viktigaste inför framtiden. Undertecknad har mycket stora förväntningar på att vi med det här samarbetet har lagt grunden för ett långsiktigt samarbete.

Vi måste nu starta arbetet inför valet 2010 och det gör vi bäst genom aktiviteter på basplanet det räcker inte med en bra kommunpolitik. Vi har haft en del samarbeten med möten och annat, men nu brådskar det kamrater. Vi måste gå vidare på den inslagna vägen.

Båda våra partier kommer ifrån arbetarrörelsen, vad finns det för hinder? Inga alls enligt min mening. Till verket kamrater!

Mer läsning

Annons