Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu får SAIK bekänna färg

SAIK spelar sin sista hemmamatch i serien och det är mot svårast tänkbara motstånd.

Annons

Kareby som har 13 raka vinster får gälla som storfavoriter i den här matchen och för SAIK handlar det mycket om att ta tillbaka lite av hedern efter brakförlusten i senaste matchen mot AIK där man föll med hela 1-9.

– Vi har ju ingen press på oss i den här matchen om man säger så. Poäng vore en ren bonus. Det som är viktigt för oss är att vi kan göra en spelmässigt bra insats och ta med oss det till slutspelet, säger tränare Thomas Linder.

När lagen möttes i Kungälv på trettondagen gjorde SAIK en bra kämpainsats och föll med bara 2-4. Den arbetsinsatsen vill Linder gärna se igen.

– En av våra bättre matcher den här säsongen och vi brukar kunna spela bra mot just Kareby. Vi spelar lite på samma sätt, fast dom har lite mer spets än vad vi har nu. Det är ett bra lag på alla positioner så det gäller att vi lägger ner oerhört mycket jobb för att kunna störa dom, säger han och fortsätter:

– Som tabelläget är nu så måste vi försöka få med oss två poäng på dom här två sista matcherna om vi vill ha en hemmafördel i kvartsfinalerna. Det blir tufft men vi ska göra vad vi kan i alla fall.

Serien avslutas nästa lördag då SAIK möter Skirö på bortaplan.

Mer läsning

Annons