Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu har Hoforsbössan samlat in en miljon kronor

Vid elvatiden på söndagsförmiddagen sprängde "Med kärlek från Hofors" miljongränsen i sin insamlingsbössa till Musikhjälpen.

Nu är frågan hur mycket den totala summan från Hoforsborna blir innan programledarna i Umeå släpps ut från buren och hela veckans totala insamling ska sammanfattas klockan 19. Det har alltså blivit dags för slutspurt i årets Musikhjälpen med temat "Barn är inte till salu".

Hofors egen bur stänger klockan 21 ikväll. Där går det bland annat att se avslutningen på tv tillsammans. Här på sajten kommer vi förstås att med spänning följa om cykelgänget når fram.

Fjolårets Hoforsbössa stannade på 1 240 660 kronor, ett nytt rekord i Musikhjälpens historia. De sista timmarna avgör om det rekordet kan slås i år.

UPPDATERING:

Vid 17-tiden på söndagskvällen hade "Med kärlek från Hofors" samlat ihop nästan 1 150 000 kronor, vilket betyder att man är den insamling som samlat in mest pengar av alla. Drygt 100 000 kronor mer än "Julius och Björnhjälpen".

LÄS MER: Cykelhaveri och minusgrader – tuff etapp för Med kärlek från Hofors-gänget i de norrländska skogarna

LÄS MER: Framtidens dom kommer att vara hård – men Hofors hjälpte åtminstone till och bar flyttlådor