Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu startar #InsideBrynäs – vår största hockeysatsning någonsin: "Kommer ge en unik inblick"

Direktrapporter från varenda träning, dokumentärer och djupgående reportage.
Följ med oss på insidan av Brynäs.
Den här säsongen bevakar vi varje skär som laget tar.

Annons
Hur bra blir en fräsch Jesper Boqvist den här säsongen? Det är en av frågorna som vår hockeyredaktör Daniel Sandström ställer sig inför säsongen.Foto: Robert Nyholm/TT

Här följer du vår insiderapportering under hela säsongen!

Luleå, 16 mars.

Linus Ölund gräver loss pucken från Luleå-backen Robin Kovics, vallar sig förbi Niklas Olausson i mittzon och skjuter Brynäs till SM-kvartsfinal med 45 sekunder kvar av den avgörande åttondelsfinalen.

Det är med goda minnen vi återvänder till Coop Arena på lördag.

SHL startar på blankt papper, Brynäs möter Luleå borta igen och Sporten står redo med sin största hockeysatsning – någonsin. Nu går vi på insidan av Brynäs med djupare reportage, dokumentärer och direktrapporter från alla träningar.

– Den som loggar in som pluskund kan förvänta sig en väldigt nära bevakning av Brynäs den här säsongen. Vi kommer att följa alla träningar i Gavlerinken med liverapporteringar och nyhetsartiklar. I samband med Brynäs hemmamatcher på veckodagar kommer vi dessutom ta position i Brynäs spelarbås och livesända Brynäs matchvärmning på förmiddagen, säger Daniel Sandström som är redaktör för satsningen #InsideBrynäs tillsammans med Karin Johansson.

Daniel Sandström följer Brynäs från insidan den här säsongen. Här i samspråk med Niclas Andersén.

– Vi följer alltså lagets sista träning innan matchen från båset. Det ger en unik inblick för tittaren med senaste nytt inför matchen senare på kvällen. Dessutom kommer vi förstås att leverera reportage, analyser, krönikor och olika listor under hela säsongen.

– Kort sagt: Vill du följa Brynäs så gör du det bäst hos oss.

Rent sportsligt, vilka förväntningar har du på laget inför säsongen?

– Förväntningarna på laget måste ställas på en rimlig nivå. Slutspel är godkänt, men som alltid är kraven höga på Brynäs och fansen vill se ett lag som vinner och går långt i slutspelet.

Vad kommer vi prata mest om tror du?

– Säsongens första snackis är redan avverkad, innan serien börjat, och handlar såklart om spelsystemet. Brynäs hade en idé om att byta spelsystem, men med mindre än två veckor återstod till premiären, modifierades spelidén till att mer likna hur Brynäs spelade under "Bulan" Berglunds framgångsrika ledning, säger Daniel Sandström.

– Annars kommer det att snackas om Brynäs stabila backuppsättning, är den seriens främsta? Och vem eller vilka som ska göra målen framåt – dessutom som alltid kommer det snackas om skador. En annan snackis är som alltid lagets importspelare. Hur klarar sig de nya? Håller amerikanen Kristo för spel i SHL? Och hur bra blir en fräsch Jesper Boqvist den här säsongen?

Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia, kommenterar storsatsningen:

– Det är ett givet val för oss. Hockeyn engagerar våra kunder på ett sätt som få andra ämnen kan mäta sig med. Vi har visserligen satsat stora resurser tidigare också, men nu tar vi det till en nivå till.

– Vårt löfte till fansen är att vi kommer leverera minst en story varje dag om Brynäs. Dessutom får man som kund hos oss tillgång till appen och sajten Hockeypuls, som berättar om det hetaste i hockey-Sverige och är ett perfekt komplement till den lokala bevakningen. Om man gillar hockey, och Brynäs i synnerhet, så törs jag lova att man inte blir besviken om man hänger med oss i vinter.

Annons