Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny präst och kantor i Bomhus – välkomnades vid friluftsgudstjänst

Två nya medarbetare har börjat i Bomhus församling, och i söndags hölls en friluftsgudstjänst med nya pastorsadjunkten Louise Larsson och kantorn Erica Banck.

Louise Larsson vigdes nyligen till präst i Svenska kyrkan vid en gudstjänst i Uppsala domkyrka. Första tjänstgöringsåret är förlagt till Bomhus Församling. Louise har under studietiden i Uppsala bland annat arbetat som kyrkvaktmästare i Danmarks församling nära Uppsala och i Ovansjö pastorat. Hon är bosatt i Storvik.

Erica Banck är ny kantor i Bomhus församling efter studier i bland annat Göteborg och vid Svenska kyrkans utbildningsinstitut i Uppsala. Erica har arbetat som vikarierande kyrkomusiker och konfirmandfadder i Västlands församling, där hon också haft flera gudstjänster och musikkaféer, även i Hedesunda och flera församlingar i Norduppland.

Läsartext: Lars Gustafson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel