Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nypremiär för Spegelkonserter

Annons

På fredagen inleds höstsäsongen på Spegeln i Gävle, med återuppståndna Weeping Willows (mer om det i tidningen i morgon). Nu är det klart att Baskery också kommer. 28 oktober kan man höra systrarna Bondessons trio på Spegeln.

De började i Slaptones, men slog igenom som Baskery med debuten "Fall among thieves" och släppte i somras uppföljaren "New Friends", ungefär i samma veva som de spelade på Peace & Love i Borlänge. Mestadelen av tiden tillbringar de numera i USA men kommer alltså hem på turné i höst.

Sen tidigare är det klart att Otis Gibbs och Ola Magnell kommer 7 oktober och Eldkvarn är inbokade 25 november, men i nuläget vet ingen hur det blir med den konserten eftersom Plura Jonsson just dömts till tre månaders fängelse för ringa narkotikabrott.

De populära musiksopporna återkommer också. Det gamla radarparet Anna-Lena Brundin och Lill-Marit Bugge kommer med sin föreställning ”Återkomsten fortsätter” 28 september, Fredrik Swahn & Marika Willstedt kommer 19 oktober och 16 nobvember bjuder det på ”Classy vocal jazz med eget coolsound”, Peter Getz med OP3 till maten.

Mer läsning

Annons