Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nysatsning hos Sandviken Västra Rotaryklubb

 
Läsarnas egna bidrag
Visa alla artiklar

Efter ett annorlunda år med få fysiska möten gör nu Sandviken Västra Rotaryklubb en ambitiös satsning för den framtida verksamheten.

• LÄSARTEXT •

Mötesformerna kommer att anpassas till dagens arbets-och livssituation för både nya och gamla medlemmar. Det ska bli ”färre men bättre” möten säger nye presidenten Thomas Montalvo, som förutser intressanta föredrag med framför allt lokal anknytning. Det första mötet blir den 23 augusti.

Ett flertal yrkesverksamma personer med varierad bakgrund är intresserade att bli nya medlemmar. Klubben kommer att fullfölja det gemensamma projektet med Gävle-Valbo Rotaryklubb och Rotary Doctors för att bygga livsviktiga brunnar i Kenya. En pump är redan på plats, ytterligare en är på god väg med hjälp av insamlade medel.

Årets sista klubbmöte hölls på dansbanan på Högbo Bruk. Vid mötet tackades Leif Karlsson av som president för året som gått och Thomas Montalvo hälsades välkommen och övertog presidentkedjan från Leif. Hela styrelsen tackades för sitt engagemang under året med en ros.

I samband med mötet berättade Hans-Erik Holmqvist från Högbo Bruk informativt och underhållande om ”Den nya Längan” vid festplatsen, ett imponerande projekt som beräknas öppna i höst med försäljning, café, charkuteri, ysteri och bageri. Vi väntar med spänning.

Kerstin Jonson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel