Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Och julkänslan sitter i fortfarande...

Annons

...till Per Sundström och övriga på Gefle Hund och Kattpraktik som opererade Matilda 1 december. Hon blev otroligt pigg.

Matte Kicki

...till Lena M som ringde och meddelade på min mobil att hon hittat mitt kontokort Jättetack för att det finns sådana som du.

Marita

...till onkologläkaren Katalin Kovacs på Gävle sjukhus som vid mina besök verkligen är insatt i min journal, lyssnar, förstår och verkligen engagerar sig i mina problem.En helt underbar läkare som ger mig framtidshopp.

MS

...till er änglar som stannade och hjälpte mig och mina barn när vi blivit rammade av en bil (som smet från platsen) på riks 80 18 december. Vi voltade och hamnade på taket i diket. Ni två killar var snabbt på plats med spade och grävde fram bakdörren så vi kunde krypa ur bilen. Även till poliserna, ambulanspersonal och bärgningshjälp som var mycket snabbt på plats. Vi mår efter omständigheterna väl!

Tre rejält uppskakade

...till all personal på Spelmannen i Torsåker för all omtänksamhet och glädje ni ger oss boende. Extra tack för grötfesten och tomtebesök med alla julklappar. Och inte att förglömma lucian som spred sitt ljus med alla små och stora tärnor.

Alla boende, genom Ellen och Arne Landström

...till SPF Tre Lågors Gustafsson Svea. Vår tids Medea, som alltid fixar det mesta, så det blir bra för de flesta. Till exempel jullunchen för föreningens medlemmar på Teknikparkens restaurang 18 december.

Jason

...till mina arbetskamrater Anette, Jenny och Maria som alltid ställer upp på mig, så också natten/morgonen 12 december.

Yvonne

...till Conny Bergsman som är snäll och kommer och tar den stora vallen efter plogen med sin snöslunga.

Malin och Uffe

...till alla fantastiska blodgivare som kommer till oss och lämnar blod i ur och skur (snö!). Ni behövs och är guld värda! Tack för allt blod i år 2010.

Från oss på Blodcentralen Gävle-Sandviken

...till alla våra fantastiskt duktiga vikarier på Bysjöstrand i Ockelbo.

Arbetskamraterna

...till Görild och alla änglar på Ängsbackens äldreboende, avdelning Topasen, i Sandviken. Ni gör ett fantastiskt jobb! Tack för all omtanke och god omvårdnad.

Gunnar och dottern Kiki

…till mina snälla grannar på Småstuguvägen som har skottat bort all snö framför stugan.

Elisabeth

...till Hedesunda PRO, sångare, Joy Sisters, Hedesundas gitarr- och dragspelare som förgyllde oss med så mycket glädje av sång och musik inför julen. Även till Lotta med medhjälpare i den nya fina lokalen Träffpunkten i Ängslyckan som är till för oss ”Häsenbor”.

En som var där

...till alla läkare och sköterskor och personal på avdelning 120 för all hjälp Majvor fått. Vi blev fint mottagna varje gång vi hälsade på henne, bara glada miner.

Gunhild Gustavsson

...till Anette, Anna och Farida. Vi hälsar och tackar för alla roliga pysselmåndagar.

Dagmamman Ingrid J och alla barnen på Timmermansgården

...till doktor Monica Lind för den noggranna undersökningen och trevliga bemötande jag fick.

Tacksam 87-åring

...till Britt och Bengt Folkesson för en trevlig eftermiddag med god mat och många skratt.

Tre gamla tanter

...till alla underbara barn i klass 3A, Solen på Källöskolan och Kia Smedberg för den underbara soarékvällen ni bjöd oss på.

Camilla E med flera

...till Gudrun Eriksson i Strömsbro som spelar så vackert för oss på varje träff med kyrkliga arbetsträffen.

Från oss alla genom S L

...till fastighetsskötare Kent Johansson på Gavlegårdarna och i området Albion för hjälpen med dörren.

Olsson

...till SPRF:s avdelning 9 styrelse och värdinnor för en jättetrevlig julfest, med fin underhållning, god mat, kaffe och fina kakor. Ett stort tack för det gångna året.

Vi som var där

...till tjejen från Brukets förskola i Sandviken som hjälpte vår medlem i elrullstolen att komma till Plangården för att äta julmat.

Sandvikens Afasiförening

...till Angelica Bergman och hennes fantasktiska matmamma. Tillsammans med er och Tore med assistenter hade vi en otroligt trevlig lördags- eftermiddag. Tack för allt det goda mat som dryck. Det gick bra utan tårtor.

Plangårdens Soppkök

...till Håkan, Thomas, med flera på Thunbergs i Sandviken för jättefin service när min pärla inte mår så bra.

RRJ698

...till mina grannar på Doppingvägen, Björn och Gunilla, för att de hjälper mig att skotta bort snön.

En tacksam granne

... till alla i Ängskär, Göksnåret, Vavd- och Gudingeområdet som engagerat sig, så att vi äntligen fick hem våra förrymda kvigor.

Kristina o Kent-Olov Eriksson Brunnsbo Östervåla

...till hemtjänsten, Nattpatrullen, Droppen och administratörerna i Hofors för sitt engagemang och goda arbete under det gagna året.

Chefen

...till Solbergahemmet Solgläntan A med all personal för god omvårdnad av Eskil och ett vänligt bemötande av oss anhöriga.

Familjen Nyberg

...till våra vikarier på Vallongatan 3 för fint samarbete under året och vi hoppas på ett gott nytt år 2011.

Vi på Vallongatan

...till mina arbetskamrater Anette, Jenny och Maria för att ni alltid är så snälla och ställer upp på mig, så också natten/morgonen 12 december.

Yvonne

...till alla som gjorde ”Jul i byn” i Hamrånge möjlig. Alla ni som medverkade på och bakom scenen och till alla sponsorer med sin givmildhet. Det är sån samverkan som gör att hjärtat nästan svämmar över. Jag är glad att jag fick vara med. Vem vet, vi kanske gör om det nästa år?

Kicki C

...till spextjejerna Siv, Matilda och trubaduren Lars för att ni förgyllde vår julfest 16 december.Härligt med massor av skratt och bra musikunderhållning

Hantverkarns personal

...till hemtjänstgruppen som jobbar på Barnstugevägen 3.

Gunnar

...till gymnasieskolans körer med solister i Björksätra kyrka.

Tacksam åhörare

...till seniorerna på Friskis & Svettis. Tack för blomman. Vi ses nästa år.

Ulla

...till Annica Bengtsson, Gävle bridgeklubb, för den fantastiska julavslutningen med den myckna maten och omtanken du ger oss.

Fredagsgänget

...till alla goa medarbetare på särskilda boendet Hantverkarn som professionellt och med empati och många glada skratt utför sitt arbete fast det kan kännas tungt i bland. Tack för det här året!

Chefen

...till alla er som under året skänkt pengar till Rädda Barnens verksamhet. Pengarna har gått till barn i Gävle och barn i katastrofområden ute i världen.

Rädda Barnen

...till personalen på Högbo Ridklubb med Cia Tenggren i spetsen. Ni är alltid glada, arbetsvilliga och ser möjligheter i det mesta. Ni gör ett fantastiskt arbete för ridskolan, våra barn, ungdomar, vuxna och naturligtvis våra hästar. Ni ska veta att ni betyder mycket för oss medlemmar.

Medlemmar

...till alla bilister som stannade till och undrade om jag behövde hjälp när jag kört av vägen vid påfarten till Kungsgården 19 december. Extra tack till killen som hjälpte mig upp och som gav tröstande ord.

Grå Peugeot

...till mannen i den silvriga Volvon som stannade och hjälpte oss när vi fått motorstopp i rondellen vid Köpis 21 december. Ett stort tack till dig när du var den enda som stannade för att hjälpa!

Lovisa och Elin

...till de båda ”Inglarna” och alla chaufförer på Gävle Taxi, för god service, gott bemötande och tålamod under året.

Höstsols dagverksamhet i Valbo

...till mina grannar, arbetskamraterna på Barn & Ungdom, Mats på Söders El och Pelle på Ica Söder, som på olika sätt gett små ”handtag” som jag behövt under Gavlegårdarnas tuffa stamrust på Söder. Hjälpsamhet är fint då man lyssnar in varandra och för en dialog om läget.

Catarina Meurling

...till alla barn och ungdomar som var med och sjöng, läste och spelade julspel i Järbo kyrka 21 december. Ni är helt otroliga. En extra ros till Fanny Söderlund som sjöng så vackert.

Eva

...till våra grannar familjen Göran Höglund för plogningen när vår traktor var trasig. Det var guld värt!

Familjen Conny Wikström

...till polisen som på ett fantastiskt sätt hjälpte oss att stoppa trafiken i Hofors vid det ridande luciatåget måndag 13 december.

Hofors Ridsällskaps ungdomssektion, genom Bengt Carlsson

...till Inez Granqvist för att du håller snön borta vid postlådorna och till Svenne för hjälpen att skotta bort plogvallarna.

Elsmari

...till vår duktiga snö- röjare Johnny Stolt i Hamrånge. Utan dig hade vi nog snöat in totalt.

Westinarna i Gropen

...till Matilda Svensson, pedagog på Konstcentrum i Gävle, som visade den omfattande grafikutställningen för ett dussin kinesiska högskolestudenter och berättade för dem om olika grafiska tekniker.

Barbro Sollbe

...till alla i Hedesunda och Österfärnebo, medarbetare, patienter och övriga som jag kommit i kontakt med under mina tolv år på hälsocentralen. Återvänder nu till mina hemtrakter. Kommer att sakna er alla!

Lotta Söderberg

...till Ingela Snellman och Ronny Borelius på hälsocentralen i Hofors för trevligt bemötande och snabb hjälp tisdag 21 december.

Charles Elfsberg / Mona Fransson

...till Ingrid och Sven-ove Lundgren, våra grannar, som kom in med en julgrupp och skål med godis. Det kan man kalla goda grannar.

Nisse och Greta

...till Tina B, Anna S och Tina J, för att ni är sådana underbara arbetskamrater i villastansgruppen inom HSB omsorg. Man har alltid roligt med er på jobbet.

En av era kollegor

...till Mats Lindblad för han är så omtänksam och ett bra tidningsbud. Tack för att du finns.

Inger W

...till urmakare Patrik på Sjärnurmakarna på Söder för ett fantastiskt engangemang och stort kunnande. En yrkesman som gör absolut allt för kunden!

Supernöjd mor och dotter

...till Micke på Ica i Storvik för gott samarbete under året!

Personalen på Hedängskolan 7–9

...till Ali på Game i Valbo köpcentrum som tog sig an mig onsdag kväll. Tack vare dig har familjen en rolig julaftonskväll att se fram emot. Du skötte dig galant.

Wii-köparen

...till mina fröknar på Ur&Skur Ludde för att ni har fått mig att trivas så bra. Jag får göra så mycket roligt med er; åka buss, mata änder, träffa tomten och vara ute i skog och mark. Ni är bara bäst och jag lovar att tomten kommer till er.

Lilla Lisa

Mer läsning

Annons