Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ockelbo får fortsätta jaga seger efter förlust mot Forsbacka

Annons

Matchen på Mariehov blev den sjunde i rad utan seger för Ockelbo när laget mötte Forsbacka i division 4 Gestrikland herr i fotboll. Slutresultatet blev 4–1 (3–0).

– Tyvärr så ger vi oss inte chansen, vi bjuder på samtliga mål och då sätter man sig i en svår situation. Forsbacka har 3-0 i halvtid utan att egentligen skapa några riktigt heta lägen. Vi för spelet men är alldeles för bekväma i vårat presspel. I andra halvlek lyfter vi oss rejält men det är försent. Vi är bollförande samtidig som Forsbacka har ett resultat att gå på. Vi har nu satt oss i en svår sits som vi bara kan ta oss ur genom hårt arbete. Det är dags att hitta tillbaka till våra grunder och bli ödmjuka, tyckte Ockelbos tränare Jeancarlo Saavedra, efter matchen.

Forsbackas tränare Erik Done Holmgren kommenterade matchen:

– En bra första halvlek från våran sida, den andra halvleken känns det som vi spelar av matchen bara, men ett rättvist resultat i slutändan.

Målgörare för Forsbacka blev Alexander Lundström, Simon Mossberg, Erik Törnquist och Axel Dahlberg och för Ockelbo var det Mehari Mulgeta Ishak som hittade rätt.

Forsbacka ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Ockelbo är på nionde plats.

I nästa omgång har Forsbacka Åbyggeby hemma på Mariehov, fredag 28 juni 19.00. Ockelbo spelar borta mot Hagaström torsdag 27 juni 19.00.