Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ewa åter i vita rocken

/
  • TIDIGT UTE. Hans-Olov Söderbäck tjuvstartade och gick till Ewa för att få fotvård redan i onsdags, några dagar innan nyöppningen. ”Jävlar va skönt” , konstaterade han när han fick sätta fötterna i ett fotbad hos Ewa.

Hudterapeuten Ewa Lundström tröttnade på livet som pensionär och nu är hon tillbaka i den vita rocken på Nya Spa i gamla kommunhuset.

Annons

– Det är ju mycket roligare att jobba, inte vill jag vara pensionär när jag kan ha så roligt jobb, säger Ewa som öppnar Ewas hud och fot i Nya Spa på lördag.

Ewa sålde Ockelbo Spa för nästan exakt ett år sedan.

Fram till sommaren hyrde hon sedan in sig hos den nya ägaren och drog ned på jobbandet. I juni gick 65-åriga Ewa helt i pension.

Har längtat

– Men det är ju mycket roligare att jobba än att vara pensionär, säger hon och berättar att både hon och kunderna har längtat tillbaka.

– Ojojoj, det är många som har väntat och längtat efter att jag ska öppna igen, säger hon.

Specialerbjudanden

På lördag vankas invigning med specialerbjudanden och fika och sedan väntar flera uppfräschande kurser i hudvård för Ewa.

– Ja, jag ska ju hänga med och ha det allra senaste jag med, säger hon och ser fram emot att lära nytt – efter 43 år i yrket.

Ewas hud och fot är en del i Nya Spa.

Sofia Göthe är nagelteknolog och håller till i rummet bredvid Ewa och de har också sällskap av tatueraren Sofie Johansson. Och förstås – Arbetarbladets lokalredaktion, som ligger vägg i vägg med Nya Spa.

– Och det är flera andra som har hört av sig och vill hyra in i Nya Spa, säger Ewa som tror att hennes spa kommer att bli en succé.

Tel. 0297-406 19

sofia.wike@arbetarbladet.se

Mer läsning

Annons