Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll får Ockelbos unga något roligt att göra

/
  • arrangör. 19-årige Mikael Malmgren lovar massa bra musik på fritidsgården i kväll. För andra gången arrangerar han Open stage med lokala band.Foto: Privat

Ockelbokillen Mikael Malmgren lovar massor av bra musik med lokala band när han arrangerar Open Stage på fritidsgården UnderGround i kväll.

– Jag vill att ungdomarna ska ha något kul att göra på kvällarna i Ockelbo, säger 19-åringen som drömmer om stora musikarrangemang i framtiden.

Annons

I våras arrangerade Mikael Malmgren Open stage för första gången i Ockelbo. I kväll kommer det bli ännu bättre band och förhoppningsvis ännu mer publik tror han.

Micke har lockat fem lokala artister till musikkvällen på fritidsgården.

Ockelbo-tjejen Frida Heimer kommer hem för att uppträda och får sällskap av Sandvikenbandet ”Piece of Cake” och rapparen ”Slobe”. Dessutom får publiken höra ”Oproper” från Sandviken och Gävlekillen ”Pmki”.

– Men det kan bli några överraskningar också, säger Mikael Malmgren hemlighetsfullt om kvällens artister.

En magiker kommer också att trolla och underhålla mellan musikuppträdandena.

– Det kommer att bli riktigt bra, lovar arrangören Mikael Malmgren som tycker att det behövs roliga kvällar i Ockelbo för ungdomar.

Alla är välkomna, oavsett ålder. Det enda kravet är att man är nykter och det kommer att finnas alkomätare i entrén hälsar arrangörerna.

Mer läsning

Annons