Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ida och Josefin fick träffa sin idol Justin

/
  • Idol. Justin Biebers konsert var fantastisk, tycker Ida Olsson och Josefin Forsberg. Idas favoritlåt är ”Never say never” och Josefins ”Pray”. De hoppas att han kommer till Sverige och spelar snart.
  • På väg. Ida Olsson och Josefin Forsberg i Ockelbo innan avfärd. De är mycket nöjda med sin Londonresa både med konserten och särskilt att de fick träffa sin idol.

Ida Olsson och Josefin Forsberg från Ockelbo är hängivna fans till popstjärnan Justin Bieber. Tjejerna bloggar mycket om honom och var i veckan i London för att se hans konsert och råkade då av en slump hitta hans hotell och fick träffa Justin Bieber där.

Annons

– Det var otroligt kul, säger Ida Olsson.

Popstjärnan Justin Bieber från Kanada är bara 17 år och har slagit igenom snabbt och har många fans över hela världen. Han debuterade år 2009 med singeln ”One Time” och har jämförts med både Michael Jackson och Beatles.

– Justin Bieber är väldigt musikalisk och har en otroligt fin röst. Det som är speciellt med honom är att han först slog igenom av egen kraft på Youtube, säger Ida Olsson.

Driver en blogg om idolen

Josefin Forsberg och Ida Olsson är precis som Justin Bieber 17 år och har följt honom sedan början av hans karriär. Tjejerna driver bloggen jodas.blogg.se och där skriver de om sina liv och mycket om sin idol.

– Justin har mycket kontakt med sin fans och tvittrar mycket och hans fans är väldigt engagerade. Hans mest trogna fans kallar sig för ”bliebers” och jag och Josefin är stora ”bliebers”, säger Ida Olsson.

HIttade hans hotell

Under veckan reste de till London för att titta på hans konsert. Något oväntat, av en tillfällighet råkade tjejerna få adressen till Justin Biebers hotell.

– Det stod kanske tolv, 13 tjejer där utanför och väntade. Han kom ut efter en stund, skrev kanske tre autografer och sa ”Thank you. Love you, guys, you’re awesome”. Vi hann bara filma honom lite. Att få träffa honom var coolt. När man stod på konserten sedan tänkte man på att av de 20 000 som var där, tillhörde vi de 15 som fått träffa honom, säger Ida Olsson.

Mer läsning

Annons