Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Monica spindeln i nätet i Ockelbo

/
  • Håller i trådarna. Monica Järnkvist är projektledare på Ockelbo kommun och den som håller i trådarna för Daniel och Victorias första officiella besök i Ockelbo. ”Det här besöket är en händelse som kommer att gå till historien” säger hon.

På onsdagen gjordes de sista förberedelserna på kommunens presscenter på Wij Trädgårdar inför Daniel och Victorias besök i Ockelbo.

– Det här besöket är en händelse som kommer att gå till historien, säger Monica Järnkvist, projektledare på Ockelbo kommun.

Annons

Monica Järnkvist är den på Ockelbo kommun som är huvudansvarig och håller i trådarna för Daniel och Victorias första officiella besök i Ockelbo.

Sista förberedelserna

På onsdagen gjordes de sista förberedelserna inför besöket på Ockelbo kommuns presscenter på Wij Trädgårdar. Totalt fem personer kommer som mest att jobba på presscentret.

– Att sätta upp presscentret i dag (onsdag) är egentligen det sista vi gör innan besöket. Vi har valt att ha presscentret på samma plats som vi hade det förra året under bröllopet, för det fungerade bra. Enda gången som vi hade tekniska problem då var precis efter vigseln när alla journalister skulle in hit och koppla upp sig, säger Monica Järnkvist.

Utländska medier kommer

Ungefär 100 journalister har ackrediterat sig för Daniel och Victorias besök i Ockelbo och kommer att bevaka det. Förutom svenska medier kommer medier från Danmark, Finland, Tyskland och Holland att finnas på plats.

Oklart hur många

Hur många människor som kommer att följa besöket på plats går det inte att ha någon uppfattning om i förväg enligt Monica Järnkvist.

– Det kan vi inte veta – men vi tror att det kommer mycket folk. Daniel och Victorias besök är stort för Ockelbo, säger hon.

Mer läsning

Annons