Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ockelbo får ny teknisk chef

/

David Hedman blir ny teknisk chef i Ockelbo kommun.

– Det ska bli väldigt kul att få vara med och utveckla kommunen, säger den 31-årige energiingenjören.

Samtidigt blir Pamela Warren vd för Ockelbo­gårdar på heltid.

Annons

David Hedman är född och uppvuxen i Ockelbo och har de senaste fem åren arbetat på konsultföretaget Greencon inom energi- och tekniksektorn.

– Jag har framför allt jobbat på fastighetssidan och hjälpt stora företag, kommuner och landsting med att hitta både tekniska och energisparande lösningar. Men jag var bara med i början av dessa projekt och ville ha en ny utmaning genom att vara med på beställarsidan och driva hela projektet in i mål, säger Hedman som är bosatt i Gävle.

Han börjar formellt den 1 januari, men redan den här veckan har han smygstartat tillsammans med Pamela Warren, som varit tillförordnad teknisk chef vid sidan om sitt uppdrag som vd för Ockelbogårdar.

– Det känns väldigt, väldigt bra att få ägna mig åt Ockelbogårdar på heltid, det finns mycket som behöver göras, säger Pamela Warren om det skuldtyngda bostadsbolaget.

Inför nästa år måste Ockelbogårdar energieffektivisera flera av sina fastigheter och ta itu med det angenäma problemet att bygga nya lägenheter.

– Vi måste titta på hur vi ska kunna bygga framför allt 55+-lägenheter för de som vill flytta från sina hus, säger Warren.

Mer läsning

Annons