Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Warren ny vd för Ockelbogårdar

/

Pamela Warren blir ny vd för Ockelbogårdar. Hon är i dag fastighetschef för Ockelbo kommun och för Ockelbogårdar.

– Det känns otroligt bra. Jag tror att det här kommer att innebära många spännande möjligheter, säger Pamela Warren.

Annons

Nuvarande vd:n Bo Lindblad går i pension i år. Han är både vd för Ockelbogårdar och teknisk chef i Ockelbo kommun. Efter 30 juni delas tjänsten upp i två och i den nya tjänsten som vd kommer Ockelbogårdars fastighetsförvaltning att ingå.

Tolv personer sökte tjänsten som ny vd för Ockelbogårdar. En av dem som sågs som en kandidat till jobbet var Cristina Andersson som arbetat som teknisk chef i Sandvikens kommun.

Enig styrelse

Men det blev Pamela Warren som är 47 år och bor i Ockelbo. Hon har jobbat som områdeschef för Sandvikenhus och som byggnadsinspektör på kommunerna i Gävle och Ockelbo.

– Jag hade inte tänkt att jag skulle söka jobbet. Men när jag blev tillfrågad och fick veta vilka arbetsuppgifter som ingick i jobbet, så verkade det jättebra, säger hon.

Det var en enig styrelse som valde Pamela Warren.

– Vi tror att Pamela kommer att bli en bra vd och att hon har alla de egenskaper som vi efterfrågar, hon är visionär och ansvarstagande och kan utveckla Ockelbogårdar, säger Carina Löfgren (S), ordförande i styrelsen.

Söker teknisk chef

Ockelbo kommun håller även just nu på att rekrytera en teknisk chef till kommunen. Tanken var att rekryteringen skulle kunna lösas internt. Pamela Warren ska ha varit en av kandidaterna till jobbet och nu när hon blir ny vd för Ockelbogårdar, talar mycket för att kommunen kommer att rekrytera en ny chef externt.

– När Pamela ska börja som vd har vi inte bestämt. Utan vi får se hur det går med rekryteringen av ny teknisk chef, eftersom en del av hennes nuvarande arbetsuppgifter ingår i den tjänsten. Vi hoppas att Bo Lindblad kan stanna kvar tills december, vi får hitta en övergångslösning som funkar, säger Carina Löfgren.

Mer läsning

Annons