Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Om vi anhörigvårdare skulle tröttna skulle Sverige rasa ihop

Politikerna kommer ofta med att om det och det händer så stannar Sverige och då vill vi bara säga till er hjärtegoda politiker: Om alla vi som är anhörigvårdare skulle resa på oss från våra anhörigas sjuksängar och säga; nu har vi tröttnat på att jobba obetalda dygnet runt och nu får ni ordna bäst ni vill med våra anhöriga.

Annons

Då skulle inte Sverige bara stanna – det skulle rasa ihop som ett korthus och Islands ekonomiska kris skulle framstå som en västanfläkt i jämförelse! Men något sådant gör inte vi anhörigvårdare, därför att vi älskar våra anhöriga för mycket för det och det vet ni så väl våra hjärtegoda politiker!

Och om vi skulle pocka på att få en fest i stil med kommunens som tack för våra obetalda insatser skulle inte ens ett påkostat krismöte inom EU kunna rädda oss. Det kan ni kanske tänka på när ni låter maten väl smaka – betald av oss skattebetalare!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel