Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onödig utvisning fällde Järbo

Järbo tog ledningen trots en dålig första halvlek.
Men passivitet efter ledningen och en onödig utvisning kostade laget segern.
Tillslut kunde Bollnäs stå som segrare med 2–1.

Bortalaget tog ledningen med 0-1 efter 17 minuter genom Andreas Tano Ljungkvist. En ledning som de behöll fram till halvtid.

– Jag var inte alls nöjd med vår första halvlek. Vi sa i paus att vi skulle ut och ta hem matchen, säger Järbos tränare Patrik Kihlström.

Fem minuter in i andra halvlek blir Andreas Nehvonen fälld efter en bra löpning. Han blir arg och sparkar tillbaka. Nehvonen får rött kort och Järbo blir en man mindre resten av matchen.

– Det var tufft för oss att få utvisningen och den var väldigt onödig. Däremot borde han som fällde Andreas fått ett gult kort minst. Vi blev mycket passiva direkt efter utvisningen, men kämpar ändå på bra.

Järbo skapade inga bra målchanser i andra halvleken. Medan Bollnäs gjorde två mål och vann matchen med 2-1. Järbos tränare hade inte mycket positivt att säga om sitt lags insats i matchen.

– Vi gör väl ingen toppmatch och spelmässigt kan vi bättre. Laget kämpar och sliter i 90 minuter, men får inte alls till det. Det är många matcher kvar och vi tar nya tag, avslutar Patrik Kihlström.