Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Älvkarleby behöver hundgård

Annons

Varför ska det vara så svårt för Älvkarleby kommun att anordna en kommunal hundrastgård i Skutskär för oss alla hundägare i kommunen?

Vi är många med mig som inte har någon plats att träffas för att släppa våra fyrfotade vänner, en plats där vi kan umgås med våra hundar samt träffa alla som har ett hundintresse.

Det skulle kunna bli en samlingspunkt för alla hundägare i kommunen, där man kan utbyta tankar och ideér och lära oss mer om våra hundar. Man skulle kunna ha till exempel första söndagen i månaden som en gemensam promenad med våra hundar till olika utflyktsmål, man skulle även kunna ha lite allmänlydnadträffar, utställningsträffar, rasinformation för dem som är i tankar att köpa hund, de skulle kunna komma för att få lite upplysning om olika raser.

Vi är många hundägare i Älvkarleby kommun som efterlyser en kommunal hundrastgård. Det skulle kunna bli en trevlig och social plats för oss hundägare och våra hundar där vi kan knyta nya kontakter samt att våra hundar får nya vänner.

I Gävle finns det många rastgårdar. I Älvkarleby kommun ingen! Varför ska det vara så svårt? Det är en sådan ringa kostnad som det är frågan om.

Marianne Westin

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons