Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att diskutera med kvinnor är omöjligt

Annons

Detta kan skapa ett ramaskri. Jag har länge motarbetat ”Kvinnor är omöjliga att ha att göra med” men nu börjar det vara för många incidenter och jag undrar om det inte är mer än bara slumpen? Att diskutera med kvinnor är omöjligt.

Jag har jobbat som säljare, pratar med företag och vd:ar varje dag och i stort sett ingen kvinna köper.

Männen går att diskutera och få igång en diskussion med vilket senare leder till att de förstår nyttan med tjänsten. Kvinnan säger nästan på en gång ”jag är inte intresserad” och lägger på. Det är inte männen som säger ”men lilla gumman, jag har inte tid med dig”, det är kvinnorna.

Jag har varit arbetslös tidigare vilket betyder kontakt med fack och arbetsförmedling. Varenda gång jag har pratat med en kvinna har det lett till negativa följder. De gånger en kvinna är i maktposition gör hon allt för att utnyttja det.

Det kan vara att säga nej, att hänvisa till varenda paragraf och inte se utanför ”the box”. En man har lättare att se om sig och kring sig och relatera till förändringar i livet. Har vi inte i alla tider sett kvinnorna som de förstående med perspektiv från flera olika håll?

Kvinnorna är för rädda för att göra fel och våga tänka själv och ta ett beslut utan en företagsledning, arbetsgrupp eller chef bakom sig. Jag är besviken. Våga mer så kommer ni att se möjligheterna.

Kvinna, 26

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons