Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borgerliga regeringar har otur

Alla borgerliga regeringar i modern tid måste ha haft mycket stor otur vid sin utövning av regeringsmakten! Det har inte gått särskild lång tid efter valen innan oturen börjat att visa sig.

Annons

Så var det naturligtvis även efter det senaste valet. 11 september var de borgerliga partiledarna i Göteborg. Dagen efter meddelade personbilstillverkaren Volvo att de måste varsla ytterligare 900 personer om uppsägning. Dessa 900 är utöver de 2 500 som varslades i juli månad.

I Bollnäs har MILKO anmält att de avser att helt upphöra med verksamheten. Likaså sker vid pappersbruken i Norrsundet och Vargön. I Edsbyn skall fönstertillverkaren kraftigt minska personalstaten. I Östersund är det Flextronic som minskar personalstaten. Naturligtvis måste det vara otur för regeringen för det kan väl inte bero på bristande kunskap eller vara frågan om avsaknad av kompetens. Jag är helt övertygad om att det svenska folket skulle må mycket bra om dom lämnade in sin avskedsansökan och överlät regeringsmakten till det parti som kan och vet hur ett land skall styras.

Bo Carlzon

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons