Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De kommunanställda är värda uppskattning

Annons

Gävle kommun har tagit fram en värdegrund som utgår från begreppen bemötande, kvalitet och samarbete. Samtliga kommunanställda kommer att arbeta med värdegrunden och därför har vi valt att samla alla till medarbetarkvällar på Läkerol Arena 22 och 23 oktober. Det finns olika sätt att kommunicera budskap och vi har valt att anlita professionella budbärare i form av Rickard Olsson, Sarah Dawn Finer, Brolle och så vidare. Vi tror att deras medverkan kan betyda mycket för värdegrundens implementering.

Samtidigt blir detta en kväll när kommunanställda får träffas över förvaltnings- och bolagsgränser och man bygger en samhörighetskänsla som är viktig i vardagen.

Vi tycker också att det är viktigt att visa kommunanställda uppskattning för det fantastiska arbete man utför. Varje dag, året om.

Evenemanget kostar 1,6 miljoner kronor vilket motsvarar 200 kronor per anställd. Gävle kommun har som tradition att samla alla anställda vartannat år. Tidigare har vi valt att arrangera familjedagar i Furuvik och konsert med bland annat symfoniorkestern i dåvarande Gavlerinken.

Gävle kommun är en stor arbetsgivare som (precis som andra arbetsgivare) behöver samla personalen för information och sociala aktiviteter. Vi har valt att kombinera detta på ett lustfyllt sätt och ser fram emot detta startskott för värdegrunden.

Anna Östman,

informationschef,

Gävle kommun

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons