Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det här har hänt förr

Du har stort hjärta, men är naiv UllaCarin Lindström Ahlén. I insändaren om Adel i Arbetarbladet 7 oktober visar du engagemang och hjärta för Adel och andra flyktingar. Men du tror att ansvariga politiker inte förmår ta ansvar. Du är naiv. Politikerna förmår ta ansvar men vill inte!

Annons

Sverigedemokraterna har höga opinionssiffror. För att hålla dem utanför riksdagen blir riksdagspartierna själva Sverigedemokrater! Riksdagspartierna bedriver Sverige- demokraternas flyktingpolitik. Därför har Adel svårigheter!

Det här har hänt förr. Bert Karlsson sa för cirka tio år sedan att Ny demokrati inte kan komma tillbaka till riksdagen för socialdemokraterna har övertagit deras program!

Riksdagspartierna visar sin människosyn i flyktingpolitiken. De kan bara ha en människosyn. Nästa att drabbas är svaga grupper i samhället. Bäva månde sjuka, barn, gamla och arbetslösa i lågkonjunkturen.

Politikernas mantra ”vård, skola, omsorg” är lika sanna som Storebrors i Orwells bok 1984: ”Krig är fred, frihet är slaveri och okunnighet är styrka”.

Sverige styrs av Sverige- demokratiska storebröder i olika partier.

Var inte så naiv UllaCarin!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons