Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Djur är inte sexuella objekt!

Otroligt skönt att vår käre jordbruksminister äntligen verkar förstå hur viktigt det är med en lag som skyddar djur mot sexuellt utnyttjande och våldtäkt.

Annons

Samt att han äntligen har förstått att de flesta individer och världsmedborgare inte godtar att leva i ett samhälle där det är lagligt att utsätta djur för sexuella övergrepp.

Ett stort tack till Djurrättsalliansen, andra organisationer och människor som står bakom samt Expressen som hjälpt till att få upp ögonen , dels på alla som inte visste, men framförallt på Eskil Erlandsson och andra vid makten som hittills inte gjort någonting för alla oskyldiga och försvarslösa djur.

Många har väntat länge på denna lag och kräver ett snabbt lagförslag. Observera att det inte finns någon motsättning i, vilket Eskil påstår, att få en bra lag samtidigt som det måste ske snabbt. Ett rakt förbud är det ända tänkbara. Djur är inga sexuella objekt!

Till sist, betänk att all denna grymhet mot djur sker i det demokratiska Sverige, i dag 2008. Ett Sverige där makthavare alltför ofta slår sig för bröstet för världens bästa djurskyddslag.

Gävle-Sandvikenavdelningen,

Djurens Rätt

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons