Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dörrarna är för det mesta stängda för oppositionen

Annons

I dag arrangerade Gävle kommun en näringslivsfrukost i hopp om att skapa ett bättre företagsklimat i vårt närområde.  En frukost som vi alla i den politiska ledningen i våras deltagit i. Men i dag blev vi bryskt stoppade i dörren och fick inte delta i arrangemanget.  

För oss är syftet med näringslivsfrukostarna att skapa arenor där politiker, tjänstemän och företagare träffas. Vi behöver träffas och samtala för att tillsammans lyfta vår kommun och dess företagsklimat. Det är vår fasta övertygelse att företagarna i vår kommun vill samtala och träffa den samlade politiska ledningen. Dagens parlamentariska läge gör det än mer viktigt.  

Visst känns det som sandlådenivå att diskutera och bråka om att inte bli insläppt vid en näringslivsfrukost, när vi i Gävle kommun har så många viktiga politiska frågor att diskutera.

Men för oss oppositionspolitiker är detta en del av vår vardag. En vardag där dörrarna för det mesta är stängda. Vi kommunalråd i opposition vill inget hellre än att bidra till att göra Gävle bättre.

Lili Andre´  (KD)

kommunalråd i opposition

Ann-Helen Persson (C)

kommunalråd i opposition

Helene Åkerlind (FP)

kommunalråd i opposition

 

 

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons