Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En terminsstart som nästan alla andra år...

Annons

En terminsstart som nästan alla andra år...

Ja, faktiskt så är det vad elever inom Barn & ungdom kommer att få uppleva även i år.

Många förväntansfulla barn och elever kommer kreativa, nyfika och utvilade tillbaka till skolan efter en härlig sommar. Så även all personal som längtar efter nya utmaningar.

Att lokaler rustas, byggs till/om etcetera är inget nytt inom skolvärlden – varje sommar sker en hel del förändringar på våra skolor.

Vikingaskolan har varit en byggarbetsplats under sommaren och nu äntligen efter ett enormt arbete bland personalen kan de äntligen få visa upp en ”nygammal” skola för alla nya och gamla barn och elever.

Nya bänkar och stolar kommer inom kort. Trots semestrar bland personal, leverantörer med flera så kan Vikingaskolan stolt ta emot sina barn i tid.

Ständigt, ständigt pågår ett antal åtgärder inom kommunen, inom Barn & ungdom och alla andra förvaltningar för att tillgodose våra kommun- innevånare med den service som förväntas. Allt inom ramen för tilldelade medel.

Det pågår alltid ett frenetiskt arbete för att våra gemensamma resurser ska användas på bästa sätt. Just nu har resursskolorna fått mycket fokus i media men bakom kulisserna pågår alltid ett förändrings- och utvecklingsarbete för att hitta ny effektivare arbetssätt för barnens och elevernas bästa.

Viktigt i alla förändringsarbeten är att en dialog med berörda kommer tillstånd där synpunkter, tankar och idéer kan lyftas fram. Tyvärr kan man aldrig garantera att alla får som de önskar. Det är synd att förändringsarbeten många gånger upplevs som något negativt eftersom ambitionen och viljan alltid är att det ska bli bättre för alla barn och ungdomar i våra verksamheter.


Barn & ungdom

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons