Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Häng med till Nepal, Roger!

Annons

Att vara sverigedemokrat måste vara enformigt. Bara käka svensk mat (vad nu det är) eller att bara fira svenska traditioner. Som vi har snott ifrån andra länder.

Det finns inte mycket mat som är ursprungligen ifrån Sverige. Men vi har försvenskat en massa. På det sätt som vi äter tacos äter de inte i Guatemala kan jag lova. Jag har varit där så jag vet att den är grymmare.

Nä, tacka vet jag att fira andra traditioner som till exempel iranskt nyår i mars. Förutom jul och nyår, då finns det ju fler anledningar att partaja.

Jag hänger med folk från Nepal och Indien och firar med dem. Snart är det dags för Tihar och jag önskar att jag befann mig själv i Nepal. Det är ett fett röj kan jag lova.

Roger Hedlund och andra svennedemokrater, varför är ni så tråkiga?

Nä, jag längtar till ramadan då jag blir inbjuden till min svåger och får äta en helt grym algerisk middag. Mums!

Jag har skaffat mig vänner ifrån Burundi och de lagar helt grym mat. Sitt där i din röda stuga med vita knutar och dansa dina juldanser kring granen.

Själv gör jag det och så mycket mer. Häng med till Nepal och partaja Roger så ska jag visa dig röj. Men du vågar väl inte träffa människor från andra kulturer.

Björn A Wallner

Foto: Scanpix

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons