Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har ingen i kommunstyrelsen körkort?

Annons

Man får inte bli förvånad över någonting numera! Här kan man läsa att trafikanter i Ockelbo ska lära sig parkera med hjälp av inhyrd personal från grannkommunerna? ”Vi saknar den kompetens som krävs på området” säger kommunstyrelsens ordförande Magnus Jonsson. Har ingen i kommunstyrelsen körkort?

Då jag tog mitt körkort fick jag lära mig hur och var man parkerar! Om inhyrd ”kompetens” betyder parkeringsvakter är jag den förste att välkommna dem. Men se då till att alla parkeringsrutor blir tydligt uppmärkta så att inga missförstånd kan uppstå. Men det är inte enbart parkeringar som är problemet i trafiken i Ockelbo. Virrhjärnor som kliver rakt ut i gatan vid torget och tror att det är övergångställe! Ungar på bakhjulet med cykel eller moped helt utan kontroll. Cyklister på trotto- arerna. Mörkklädda cyklister och gångtrafikanter utan lyse eller reflex. Vansinniga hastigheter. Listan kan göras lång.

Här i Ockelbo finns inga poliser eller lapplisor så vi kan göra som vi vill? Att parkera fel och få böter kan nog de flesta klara, men om en olycka händer?

Tänk i trafiken

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons