Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag bestals på festen

Annons

Då var Cityfesten igång igen. Kul, tänkte jag, men ack så tråkigt den slutade första dagen. Jag hinner vara där i cirka två timmar så blir jag bestulen på plånboken med id-kort, kontokort, busskort, UL-kort, 200 kronor i kontanter, tivolibiljett, kuponger, sjukhusbricka, med mera.

Observera att jag hade en väska som var stängd med dragkedja och lock över. Men vad hjälpte det? Hur du hann stjäla lär jag ju aldrig få reda på, men du tog mina ägodelar.

Det tog lång tid att spärra alla kort men nu är det gjort. Jag hoppas att du som tog min plånbok trots allt lämnar in den till närmaste poliskontor. Du har ingen nytta av mina saker. Behåll pengarna men lämna tillbaka resten.

Jag fick låna busspengar för att kunna ta mig hem, inte så kul. Jag fick låna mobil för att kunna ringa polis och göra anmälan, spärrtjänst, med mera. Det är inte heller kul att göra.

Jag hittade inte ett enda ställe på festivalen där jag kunde få hjälp av någon att spärra allt. Jag hittade inte heller något ställe för inlämnade/upphittade saker.

Ledsen och bestulen

festivalbesökare

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons