Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag fick slåss om mitt jobb med 1 000 andra

Annons

Jag var lycklig den dag jag blev anställd av Manpower för att arbeta med service åt Sandvik. Efter år av arbetslöshet hade jag äntligen fått ett jobb jag trivdes med. Det var ett roligt, stimulerande och givande arbete med härliga arbetskamrater. Sammanhållningen var toppen och jag älskade att kunna göra mitt bästa och ge bra service till kunder och anställda på Sandvik. Efter en tid blev arbets- givarens namn Addici men med samma arbetsuppgifter.

Jag fick möjlighet att jobba på olika platser på Sandvik, fortfarande inom service och det var också ett väldigt roligt och omväxlande jobb, livet lekte.

Då plötsligt blir jag tvungen att söka jobb, gå till arbetsförmedlingen på intervju hos företaget Coor och sedan slåss om jobb med cirka 1 000 andra sökande. Några veckor senare blir jag uppringd av Coor och får höra att jag tyvärr inte fått jobb. De hade tittat på helheten och anställt någon med större kompetens. Att man har jobbat åt Sandvik i flera år och har en stor kunskap räknades då inte.

Tack så mycket för den här tiden Addici, jag går med sorg in i påtvingad arbetslöshet. Jag kommer att sakna alla mysiga, roliga arbetskamrater på Addici och alla trevliga människor på Sandvik som känner med oss nu.

Tack till de berörda inom FM på Sandvik för att mitt jobb värderas så högt...och slutligen lycka till Coor 2 februari, hoppas att allt flyter på i verksamheten på Sandvik, när ni nu har ratat nästan alla Addician- ställda som inte hade kompetensen att fortsätta i sina arbetsuppgifter.

Besviken, arg och ledsen

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons