Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kom igen regeringen - satsa offensivt!

Annons

Satsa offensivt för att hålla ihop Sverige. Satsa på att garantera välfärden. Kompromissa inte bort en framtid som kan genomsyras av ökad jämlikhet och satsningar på varandra. Borgarna visade sitt rätta ansikte när de satsade på privatiseringar och nedskärningar i välfärden under sin regeringstid.

Vår väg måste vara den motsatta. Vår väg måste vara vägen för en stark och gemensam välfärd av högsta kvalitet. Den får vi aldrig gratis, utan vi måste våga satsa tillsammans. Vi måste ta makten över samhällsutvecklingen och styra den mot ökad jämlikhet. Vi behöver visa hur vi vill att framtiden ska se ut.

Därför menar vi att regeringen måste ta modet att driva på för en välfärdsoffensiv. Ingen ska någonsin behöva oroa sig för att vård, skola och omsorg ska äventyras av politiska beslut som skapar klyftor mellan människor.

Vi har bara varandra och måste därför satsa på varandra. Gå på offensiven nu. Jag är övertygad om att stora delar av svenska folket längtar efter en socialdemokrati som tar kampen mot orättvisorna och banar väg för jämlikhet genom att satsa på en rättvis omfördelning.

Daniel Johansson (S),

ordförande i Hofors Arbetarekommun

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons