Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mina ord inte värt ett ruttet lingon

Enligt lagen är det förbjudet att tvinga en människa till en rehabilitering mot sin vilja. Men så gick det till när jag blev fullständigt överkörd av min dåvarande läkare och tjänsteman.

Annons

Dessutom blev jag villkorad sjukpenning genom påverkan från tjänstemannen till läkaren, om jag inte fullföljde denna totalt felaktiga rehabilitering, vilket jag inte kunde utsätta mig för att göra. Jag skulle ännu i dag inte kunna klara av detta. wMen försäkringskassan har egna lagar och paragrafer om denna sak. Därefter är min arbetsförmåga inte nedsatt med minst en fjärdedel av medicinska skäl och enligt 3 kapitlet 7§ lagen om allmän försäkring enligt försäkringskassan. Men det finns ingenting enligt denna lag och paragraf som kan neka mig sjukpenning och ersättning. Jag är även skadad efter en olycka. Men mina ryggproblem/smärtor misstros och nonchaleras av försäkringskassan. Efter dessa olagligheter, lögner och misstroende mot utlåtanden från min läkare (som jag ännu i dag måste träffa av medicinska skäl).

Först ska jag dömas över mitt huvud av dessa sju folkvalda politiker/socialförsäkringsnämnden och därefter av länsrätten.

Men mina ord är inte värt ett ruttet lingon. Det är enbart försäkringskassans läkares lögner om mig som gäller, som inte ens vet någonting om mina mediciner.

Därefter ska jag överklaga till kammarrätten som utgår från länsrättens bedömning av mig? Nästa steg blir regeringsrätten om jag orkar.

En svårt sjuk oskyldig brottsling

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons